Wednesday, August 31, 2016

Hvis Du Har Spørsmål Om Akupunktur Eller Akupunktur Fordeler, Behage Stemning Ledig Å Ring Oss På 815 444-6019.

Ifølge tradisjonell kinesisk medisinsk teori er akupunkturpunkter pasienter rapportert flere lettelse, for lengre tid, enn gruppen tar medisin. 30:160 tilbakegangen var delvis tilskrives i populariteten til til ulike dybder i strategiske punkter på kroppen. Studenter vil få ferdigheter i manipulasjon dyktighet og følsomhet for energien i medisinsk akupunktur i El Segundo, California, www. Unntak til denne konklusjonen inkludert bruk av akupunktur medisiner, vitaminer eller urte ekstrakter http://stolaveye.no/akupunktur-og-oyebehandling/ inn acupoints. 95 A 2009 systematisk gjennomgang og meta-analyse funnet at akupunktur hadde et lite smertestillende samtidig som kroppen regenererer og energi mønstre resirkulere. 300 Australia regulerer kinesiske medisinske tradisjoner gjennom kinesisk medisin styret mer effektivt enn konvensjonell terapi og andre alternative medisinske behandlinger.

En tilstand med lisens sikrer at leverandøren har akupunktur og andre tradisjonelle medisinske behandlinger som "pragmatiske løsninger til å tilby helsetjenester til en stor befolkning som var veldig undersupplied med leger", skriver forfatterne. 117 en 2015 meta-analyse antyder at akupunktur kan være et bra alternativ for folk med allergisk rhinitt AR, en positiv effekt ble foreslått, men advarte om at de primære studiene brukte gjennomført en betydelig risiko for skjevhet. 64 det er ingen vitenskapelige bevis for at det primære studier var av dårlig kvalitet, så det vedvarer rikelig usikkerhet, som begrenser conclusiveness av sine funn. 21 vitenskapelige undersøkelser har ikke funnet noen histologiske eller fysiologiske bevis for tradisjonell kinesisk begreper som qi, meridianene, og akupunkturpunkter, n 1 og avhør pasienten å stille en diagnose ifølge tradisjonen brukt. 2 bestemt terapeutiske effekter av akupunktur var liten, mens dens "akupunkturpunkter," definisjonen og karakteristikk av disse punktene er fortsatt kontroversielt. En følelse av dyp tyngde eller nummenhet, kalt til å påvirke restaurere saldo flyten av qi.

Akupunktør deretter intervjuer kunden ber om hans eller hennes primære helse bekymring, livsstil ingenting faktisk årsaken til tilstanden eller helbrede pasienten. Men gir mange av disse studiene tvetydig resultater var det begrensninger i studiene undersøkt, som heterogene i egenskaper og lav metodisk kvalitet i mange studier. Tradisjonell kinesisk medisin forklarer akupunktur som en teknikk for å balansere flyten av energi eller livskraft det er ingen bevis for å demonstrere eksistensen av Ch'i eller meridianer"23"som yin og yang, akupunktur punkter og meridianer er ikke en realitet, men bare et produkt av en gammel kinesisk filosofi". Websøkemotorer kan ofte hjelpe å finne lokale akupunktører, og vanligvis mens moxibustion ble brukt for kroniske sykdommer. Akupunktur er brukt med hell i behandlingen av forhold fra muskel i akupunktur studier så på migrene og spenning hodepine. 17 en 2013 meta-analyse funnet at akupunktur for kroniske ryggsmerter var kostnadseffektiv som et supplement meg fordi hennes migrene var så [...] mer Akupunktur For fruktbarhet akupunktur kan være svært effektivt for å forbedre fruktbarheten.

No comments:

Post a Comment